• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de voettekst
  • Markten
  • Recepten
  • Blogs
  • Nieuws

De Marktslager

Hollandse kwaliteit

  • Home
  • Webshop
  • Vlees
  • Vleesproducten
  • Over de marktslager
  • Contact

Spekrollade

De bereiding van de rollades verschilt iets per soort. Deze week vertellen we over onze spekrollade. 

– We gaan uit van een rollade van 1 kilo.

 

 

 

– Warm de oven voor op 200 °C
– Bak de rollade in ruim boter rondom bruin. Wij hebben een braadpan gebruikt die ook de oven in kan. Heb je die niet? Doe de rollade met het braadvocht over in een braadslee.
– Steek de vleesthermometer in het midden van het vlees.
– Plaats de rollade op het middelste rooster van de oven.

 

– Braad het vlees in circa 1 uur gaar.
– Giet elk kwartier wat braadvocht over de rollade. Zo krijg je een knapperig korstje.

 

 

 

– De rollade is klaar bij een kerntemperatuur van 70 °C.

 

 

 

 

 

 

– Haal de rollade uit de oven en laat een paar minuten rusten, voordat je hem aansnijdt.

 

 

 

– Deze rollade smaakt heerlijk met gekookte aardappelen en rode kool met appeltjes.
– Eet smakelijk!

ECHT CHINEES; TAHOE POT
Gestoofde kalfswangen

BEZOEK ONS OP DE MARKT

Wij geven u graag meer informatie over de bereiding, voedingswaarde en herkomst van al ons vlees.
In onze kraam op de markt helpen onze medewerkers u graag verder.

BEKIJK DE MARKTDAGEN

Contact

De Marktslager
Melisseweg 89
9731 BM  Groningen
050 541 59 80
 info@demarktslager.nl

Markten

Dinsdag 08:00 – 17:00 Vismarkt
Donderdag 10:00 – 17:00 Vinkhuizen
Vrijdag 08:00 – 17:00 Vismarkt
Zaterdag 08:00 – 17:00 Vismarkt
Partners >>
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Pinterest

© 2021 · De Marktslager · Fotografie SEG · TEKSTEN SL ADVIES · Realisatie Pentade

  • HOME
  • MARKTEN
  • WEBSHOP
  • VLEES
  • VLEESPRODUCTEN
  • VLEES BESTELLEN
  • NIEUWS
  • BLOGS
  • RECEPTEN
  • PARTNERS
  • OVER DE MARKTSLAGER
  • CONTACT