Rundvlees zoals rundvlees bedoeld is. Als vakslager vinden wij het belangrijk om te werken met duurzaam rundvlees. Zo zijn wij jaren geleden begonnen met het ontwikkelen van onze eigen rundveestapel. In en om de stad Groningen staan onze eigen runderen van het Groninger Blaarkop ras. Een uniek runderras dat bijna verdwenen was in ons landschap.

Bijna al ons rundvlees is van deze runderen afkomstig. Hierbij hanteren wij het zogenaamde ‘head to tail’ principe, wat inhoudt dat wij al het vlees van deze runderen gebruiken. Zo voorkomen wij onnodige verspilling van vlees, weten altijd wat de herkomst is van ons rundvlees en kunnen garanderen dat deze runderen een goed leven hebben gehad. Natuurlijke voeding geven het vlees de unieke smaak. Afhankelijk van het seizoen is dit vers gras, voederbiet of bierbostel. Dit laatste hoogwaardige rundervoer is een restproduct dat vrijkomt bij het maken van het Groninger Baxbier en levert de runderen veel eiwitten en energie op. Iets wat u zult proeven als dit kwaliteitsvlees bij u op het bord ligt!

Ons assortiment rundvlees

  • Dikke lende
  • Bavette
  • Bieflappen
  • Bieftartaar
  • Bloemstuk
  • Borstlappen
  • Dunne lende
  • Entre cote
  • Picanha
  • Hollandse biefstuk
  • Kogelbiefstuk
  • Longhaas
  • Mergpijp
  • Runderhaas
  • Runderhaaspuntjes
  • Ossenstaart
  • Prime rib
  • Rib eye
  • Rosbief
  • Rumpsteak
  • Riblappen
  • Runder poulet
  • Rundergehakt
  • Runderlever
  • Rundernier
  • Rundertong
  • Rundertong gerookt
  • Schenkel
  • Spinalis dorsi / rib eye cap
  • Staartstuk
  • Stooflappen
  • Sucadelappen
  • T- Bone steak

ONZE VLEESSOORTEN

RUNDVLEES
VARKENSVLEES
LAMSVLEES
KALFSVLEES
GEITENVLEES