De worsten van De Marktslager zijn wereldberoemd in Groningen en omstreken. Onze worstenmaker valt dan ook regelmatig in de prijzen. Zo wordt de Groninger Droge Metworst sinds jaar en dag bereid volgens het recept van oudopa Smit. Ook onze Groninger Boeren Leverworst – nog gemaakt op de ouderwetse manier – kan rekenen op een trouwe klantenkring.

Maar wij blijven niet alleen leunen op het succes van onze klassieke worsten. Regelmatig krijgen we de vraag of wij niet iets ‘bijzonders’ kunnen maken. Onze worstenafdeling blijft dan ook constant vernieuwen en experimenteren met nieuwe ingrediënten. Alles om de echte worstenliefhebber op steeds nieuwe smaaksensaties te blijven trakteren. Zo hebben wij eigen chorizoworsten ontwikkeld, maar ook de verschillende fuetsoorten vallen goed in de smaak.

Nieuwsgierig geworden en zelf eens proeven?
Kom kennis maken met de worsten van De Marktslager en bezoek onze kraam.

BEZOEK ONS OP DE MARKT